söndag 15 februari 2015

Bröllop

För 1½ år sedan ungefär så blev vi tillfrågade om vi ville hjälpa till på ett bröllop.Det var min mammas väninnas dotter som skulle gifta sig och självklart ställde vi upp på detta.
Vi var även med i kyrkan och tog massor av fina kort på brudparet under dagen.
Jag, min mamma och min syster skötte både servering, köket och baren under hela dagen och det gick hur bra som helst.
Självklart vill jag ju göra ett litet uppslag från den här fina dagen!





Som ni ser hade de färgen lila som tema och självklart gjorde jag ju även mitt uppslag i dessa färger. Har använt ett papper från Pion Design som jag skurit ner och gjort kort av.
//Malin

lördag 14 februari 2015

Julbak

Vi brukar ha en dag då vi julbakar tillsammans hela familjen innan julafton. Så himla mysigt att göra nåt tillsammans även om jag får erkänna att vi allihopa tröttnar efter ett par timmar. ;)
Gjorde ett litet uppslag för 2014 års julbak...



Klicka på bilderna om ni vill se dom större.
Korten jag använt här är från Becky Higgins Midnight Edition, ett mycket användbart kit som faktiskt passar till de flesta uppslag tycker jag!
//Malin

tisdag 10 februari 2015

En somrig och enkel PL sida.

Jag fick ett papper från Idas Magasin som var helmönstrat på ena sidan och sedan indelat i "kort" på den andra sidan, passande för just Project Life tex.
Detta jobbad ejag såklart med och fick leta fram lite bilder på mina barn då de var små eftersom jag tyckte det passade så bra med bilderna på papperet osv.
Har gjort den väldigt enkelt och bara med lite få dekorationer här och där.

Jag älskar dessa textstickers med genomskinlig bakgrund som man sätter direkt på korten tex, det blir så himla snyggt! Lite kul att sitta och kolla igenom gamla foton på barnen när de var små bar det ju oxå. ;)
// Malin