tisdag 6 januari 2015

Min "testsida" är klar!

Kommer ni ihåg DET HÄR inlägget från den 8 november då jag hade lite tips på hur man lätt gjorde egna dekorationer osv. Jag hade oxå påbörjat en "testsida" i stil med iggydodie för jag tycker hon gör så fina alster och i detta inlägget var det ju lite om hur lätt man gör egna dekos till sånna här uppslag osv.
Nu har jag gjort klart sidan...ja faktiskt så har jag gjort ett helt uppslag så det blir faktiskt 2 sidor jag ska visa er i den stilen här idag.

Det var SUPERKUL att göra den här sidan och nu måste jag ju antagligen göra hela resan i den här stilen, vilket lär bli ganska många sidor, och det kommer ta TID. För det går inte snabbt att göra sidorna när man ska göra dom i det här stuket MEN sidorna är ganska fina att titta på i slutänden så jag hade önskat jag hade haft tiden att PL:a såhär hela tiden.  ;) Tyvärr tar det nog alldeles för lång tid att få till alla mina uppslag då men man kan ju göra lite sånt här emellan, som på hela resan till mallorca tex. ;)
Jag lovar att visa er sidorna efter hand som de blir klara, även om det bara blir nån sida då och då. ;)

Jag började ju tyvärr att jobba med den här resan MITT I vår resa istället för att börja från början. Det var mest för att jag från början bara hade tänkt att göra en liten testsida och sen inget mer och ville ha färgerna som var i just dessa korten.... MEN nu får jag nog göra hela resan i det här stuket så jag får göra det like bakvänt och gå  härifrån till början och sen härifrån till slutet.... ;)

En liten när bild på dekorationerna på korten, dessa var faktiskt riktigt roliga att göra och kul att faktiskt dekorera direkt på fotot på det här viset.

Här är andra sidan av dessa 2 och det var denna som jag började med från första början när jag skulle göra mitt "test".

Några närbilder även här på dekorationer på korten....
Jag måste säga att det var SÅ kul att göra dessa sidor OCH jag är faktiskt jättenöjd med dom för att vara första gången jag testar på den här stilen. Jag önskar verkligen jag får mer TID i framtiden att kunna hålla på lite såhär hela tiden för det är lite kul att kika runt på sidorna när det blir mycket att titta på. Sen får jag liksom "scrappa lite på riktigt" oxå samtidigt så det kanske är därför jag tyckte det var så kul även om det tog en hel evighet att få sidan klar. ;)

Jag tror att ni får upp bilderna större om ni klickar på dom.
//Malin


4 kommentarer:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Superfint!! Du har verkligen lyckats fånga hennes stil. Jag har beundrat hennes stil ett tag men inser att vanliga PLalbumet kommer jag inte hinna göra den... Men däremot rese-albumet tänkte jag. Tack för tipsen med vad du använt, har funderat på vad jag ska plocka fram för detta :) tack för inspirationen! Kram Pillan

Elisabeth sa...

Beundrar verkligen dina sidor. Jag undrar var du köpt den tomma stämpeln där du klistrat på texter t.ex. " Så fantastiskt vackert"

Malin E sa...

Hej Elisabeth!
Det är ingen stämpel utan ettiketter som jag skrivit ut på skrivaren och klippt ut. Filerna hittar man på fb sidan Project Life Sverige, det är en tjej som gjort dessa fina ettiketter till oss alla så vi kan skriva ut på våra skrivare och använda till vårt project life. Finns i alla möjliga färger att ladda hem och hon har gjort dom så de ska passa becky higgins kit i färgerna!
Kram MAlin

Elisabeth sa...

Tack Malin. Då förstår jag.