fredag 24 april 2015

Vecka 16.

Igår hade jag en heldag med bara pyssel här hemma. Det var så kul att bara kunna sitta och jobba lite på mitt album igen. Jag försöker verkligen att ligga i fas i år så jag inte kommer efter så mycket som jag gjorde förra året.

För att vara mer i fas i år så förösker jag att skriva ut alla korten jag ska ha för veckorna och få in dom i min pärm. Korten är ju det viktigaste så just den biten försöker jag nu ha gjord även om jag inte hinner nåt mer sen.

När jag väl fått in korten i min pärm så blir mitt nästa steg att matcha ihop det med PL kort, antingen färdiga som jag har eller egna som man gör. Det tar ju mycket längre tid att göra egna så egna kort blir det bara ibland. Nu försöker jag använda mycket av alla mina färdiga fina PL kort som jag har.

När jag fått in foton och PL kort så är ju en hel del av jobbet gjort. Om jag inte hinner mer här på flera veckor så är i alla fall fotona och pl korten inne tänker jag. Jag brukar skriva små anteckningar på post-it lappar om det är nåt speciellt man vill komma ihåg att skriva med sen för att inte glömma och så sätter jag fast post-it lappen på sidan sålänge bara.
Sen kan jag gå och göra mina texter och dekorationer efter hand. När jag får lite tid över eller när andan faller på helt enkelt.
Tror detta blir ett bra sätt för mig att ligga i fas med mina foton för det är ju redigeringen av korten och att de ska skrivas ut som är den mer "tråkiga" biten på nåt vis bara för att det tar sån himla tid.

Igår fick jag i alla fall klart min vecka 16 för i år.

Ni kan klicka på bilderna om ni vill se dom större.
//Malin

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vad kul att hitta till din privata blogg oxå! Vilka fina uppslag du gör, perfekt för mig som behöver lite inspiration. Har gjort några uppslag i mitt första album, jättekul är det! Får se när de blir så klara att jag kan visa upp dem, haha... ;)

Kram Birgit

La Vikinga sa...

Jättefint planerade sidor med vårbilder!!!

Gillar de små splashen och enamel dots!

Charlotta

Marina sa...

Hej!
Jag gillar verkligen de maskin-skrivna texterna som ju ser ut att vara nedsatta PL-papper som i en gammal hederlig skrivmaskin, men antar att det är gjort på något mer snajsigt sätt? ;-)

Hälsningar Marina

Idas Magasin sa...

Hej Marina!
Nej det är faktiskt skrivna på en gammal skrivmaskin så det är inte svårare än så.
Kram MAlin

Marina sa...

Aha! Ja, Data-pryttlar brukar ju oftast bara krångla ju! ;-)

Tyckte det är så himla snyggt! Måste nog hem på föräldrahemmets vind och kolla så min gamla skrivmaskin verkligen inte finns kvar, men har ett svagt minne av att jag gjort mig av med den tyvärr.

Tack för snabbt svar! :-)

Marina