söndag 3 juli 2016

Egna kort med egna stämplar...

Jag fick hem mina första egna stämplar för ett litet tag sedan så har jag äntligen kunnat sitta lite och leka med dom. Det är så himla kul! Gjorde mig några veckostämplar, lite småord som jag vill använda mig av samt sommar och semester för det passar ju nu tyckte jag Jag älskar ju den snirkliga stilen men jag har även gjort några av dom i gammal skrivmaskinstext för det är oxå nåt som jag gillar väldigt mycket och som är väldigt användbart överallt.

Jag har gjort ett litet mini set av mina spillbitar som jag tänkte ha till ett passande uppslag så småningom. Som jag brukar säga när jag har haft kurser " SPARA SPILLBITARNA!". Särskilt spillbitar från papper som ni tycker mycket om det är jättekul att göra små miniset till uppslag för PL med dessa och bitarna behöver faktiskt inte vara särskilt stora heller!
Här är ett litet miniset jag gjorde bara för att jag tycker så himla mycket pm färgerna i papperen!

 Några andra kort jag gjorde med stämplarna...

Ja det TAR längre tid att göra PL såhär MEN om man pysslar ihop små miniset då och då som man kan använda sig av när man helt plötsligt får ett uppslag där färgerna passar så är dom ju liksom redan gjorda och bara att använda. ;) Perfekt att sitta att knåpa med framför tv:n om inte annat och använda upp sina spillbitar på. Jag brukar tänka lite hur många kort jag ungefär använder på varje uppslag att skriva osv och så gör jag på ett ungefär så många så att det ska räcka till ett uppslag i alla fall.
//Malin

2 kommentarer:

Carolina Syvertsen sa...

Ååå så fine! Digger den stilen der! :)

Carolina Syvertsen sa...

Ååå så fine! Digger den stilen der! :)