tisdag 29 november 2016

December Daily

Ja jag bestämde mig för att testa detta med december Daily i år för det ser så himla kul ut. Sen har jag även fått kolla i Åsas album från förra året och det känns ju som det är så himla roligt att ha, gå tillbaka o titta i osv. Precis som ide vanliga albumen såklart fast ändå koncentrerat till julen. Jag tycker själv julen är en mysig tid även om den samtidigt är en sorgens tid för oss.
Jag tänkte ta och visa er min första sida för i år och även den första sidan jag gjorde då 1:a advent var. Jag vet att man ska börja 1:a december MEN eftersom jag ville ha med 1:a advent så får det heöt enkelt bli från det datumet i min bok. Det är ett par dagar i slutet av november men det är helt ok tycker jag! Det är ju faktiskt upp till var och en och ingenting r ju varken rätt eller fel som tur är. ;)

Papperen har jag fått från Idas Magasin och stämplarna som jag har använt är mina egna från Malins Stämplar, det är December Daily, Dagens händelser och Advent. december Daily och advent embossade jag med Tim Holz Gold tinsel embossing pulver, ( även det hittar ni hos Idas Magasin ) det blev så fint eftersom det oxå glittrar lite till skillnad från det vanliga i guld.

Ha det gott!
//Malin

Inga kommentarer: