söndag 23 november 2014

Lite juligt.

Jag har gjort ett litet juligt PL uppslag med Maja Design papper, papperen är så otroligt fina och jag gillar ju att göra sidor med "egna" papper ofta.
Jag gjorde ett uppslag från förra julen, det får bli sista sidan i mitt album för 2013. Nu har jag ju i alla fall gjort första och sista sidan i det. ;)
TYVÄRR blir korten så himla dåliga och jag får försöka fixa nya bilder sen när ljus osv är bättre här eller om jag "lär mig" hur jag ska fota inne när det är grått och mörkt ute.

Jag funderar faktiskt på att anmäla mig till en fotokurs som finns i Skövde, det är bara pengarna som ska skakas fram först MEN där får man lära sig från grunden så man behöver inte ha några tidigare erfarenheter av fotografering för att gå kursen och DET tycker ju jag verkar SUPER! Så vem vet, kanske en fotokurs så småningom så man lär sig hur man ska ställa in kameran osv. Eller så får jag helt enkelt köpa en mindre avancerad kamera som man an förstå sig på som nybörjare. ;)


Som sagt, jag ska försöka fixa bättre bilder sedan men såhär kan det se ut när man använder egna papper från maja Design och skär till. Lite kul att pyssla från grunden.Sparsamt dekorerat men man kan ju lägga till dekorationer senare OM MAN VILL. Man tager vad man haver! <3

// Malin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh så fint du gjort! Tack för inspirationen! monica

Malin E sa...

Tack för dina fina ord Monica!
KramMAlin