fredag 20 mars 2015

Nu kör vi, 2015!

Hej på er!
Nu ÄNTLIGEN har jag haft lite tid över att få sitta och pyssla med mitt album för 2015. Vi hade ju förra helgen en stor mara här i Hjo som var SÅ lyckad och så rolig. Massor av trevliga människor som kom och pysslade dagen lång.
Ska visa er lite kort därifrån lite senare men idag tänkte jag faktiskt ta och visa er min första sida för 2015.

Har ju beställt hem lite kort nu för 10 veckor så jag har lite att göra. Man kommer ju lite efter när man bestämmer sig för att skicka efter kort istället för att skriva ut själv. ;)
Men igår träffades vi tjejer som nu är kvar och håller maran ( 2 har hoppat av ) för att sitta ner och pyssla lite tillsammans och gå igenom hur maran gick och även planering inför nästa mara till hösten.
Fick klart 2 sidor när de hade åkt hem ;) och här tänkte jag visa den ena för er:

Första dagen på nya året resulterade i en härlig vinterpromenad ner till hamnen och självklart fotade vi lite. Det är då fint att fota i hamnen men man är lite rädd att det blir "samma" bilder hela tiden när man bor i en sån här liten stad som vi gör.
Enkel sida men det passar mig just nu så att jag hinner med mina veckor. Mitt resealbum och annat kan bli lite mera "avancerat" sedan istället. Tills vidare i alla fall. ;)
Materialet jag använt kommer från Idas Magasin och det kan man gå in och se här vad jag har använt om man vill:
http://idas-magasin.blogspot.se/2015/03/pocket-scrap-nu-kor-vi-2015.html

Ha de gött! <3
//Malin

Inga kommentarer: